LKMA logoLKMA

Nematomas Vilnius. Dvasiniai, simboliniai, atminties miestovaizdžiai

Šeštadienis, kovo 2 d., 11.00, dvi paskaitos LKMA Auloje.

Dėstyt. dr. Mantas Adomėnas

Registracijos anketa čia. Mokestis už registraciją 30 eurų.

Paprastai su miestu susipažįstame per tai, ką jame galima pamatyti: pastatus, gatves, landšaftą, įstaigas, įvykius, žmones. Per dvi šeštadienio paskaitas mėginsime pažinti nematomą Vilnių – jo dvasinį žemėlapį, simbolines vietas, atmintyje saugomus miesto vaizdus, kurie neapčiuopiamais būdais vis dar formuoja miesto tapatybę. 

Registracija į kursą privalomaRegistracija priimama tik užpildžius anketą ir sumokėjus registracijos mokestį (mokestis registruojantis į šį kursą 30 eurų, jį galima pervesti į Mažosios akademijos atsiskaitomąją sąskaitą (SEB, LT08 7044 0600 0795 4439, banko kodas: 70440, paskirties laukelyje nurodyti kurso pavadinimą ir besiregistruojančio žmogaus vardą ir pavardę, kurį nurodote ir anketoje; išsisaugoję pavedimo kopiją prisekite ją anketoje) arba galima registruotis LKMA susimokant grynaisiais. Registracijos anketa čia. Daugiau apie registraciją, registracijos mokestį ir registracijos anketą žr. skyrelyje Registracija.

Registracijos anketa čia.

Papildoma informacija: Sėkmingai kursą išklausiusiems klausytojams jų pageidavimu gali būti išduotas kurso baigimo pažymėjimas (apie pageidavimą gauti kursų išklausymo pažymėjimą reikėtų pranešti kursų koordinatorei iki pasibaigiant kursui).

aukštyn