LKMA logoLKMA

Registracija

Registracija į 2024 m. pavasario semestro kursus vyksta iki vasario pabaigos arba kol bus laisvų vietų. Registracija į kursus privaloma. Atsakymą apie sėkmingą registraciją gausite per 5 darbo dienas.

Pirmas būdas registruotis:

1) Registracijos puslapyje prie kurso pavadinimo arba prie kurso aprašymo pasitikrinti, ar registracijos anketos nuoroda aktyvi. Jei nuoroda aktyvi, tai reiškia, kad vietų kurse dar yra ir galima registruotis;

2) pervesti registravimosi į kursą mokestį (suma nurodyta prie kurso pavadinimo) į Mažosios akademijos atsiskaitomąją sąskaitą (SEB, LT08 7044 0600 0795 4439, banko kodas: 70440), paskirties laukelyje nurodyti kurso, į kurį registruojatės, pavadinimą ir registruojamo žmogaus vardą ir pavardę, kaip bus nurodyta anketoje. Pavedimo kopiją išsisaugoti;

3) užpildyti žemiau prie lankyti norimo kurso pavadinimo esančią anketą (būtinai pasitikrinkite, ar gerai įrašėte savo vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą), anketoje prisekite išsisaugotą pavedimo kopiją.

Antras būdas registruotis:

Susitarus dėl laiko telefonu, ateiti į Mažąją akademiją (adresas Pilies g. 8, Vilnius). 

 

Pavasario semestras, 2024 m.

Gyvos paskaitos

Lietuvos šventieji ir palaimintieji, įvairūs dėstytojai, kovo 5 d. – balandžio 23 d., antradieniais, 18.30, LKMA Aula. Mokestis už registraciją 30 eurų. Registracijos anketa čia.

Knygų klubas. Kitas pasaulis, dėstyt. Gabrielė Gailiūtė-Bernotienė, antrą mėnesio antradienį, 18.30. LKMA Mažoji auditorija. Mokestis už registraciją 30 eurų. Registracijos anketa čia.

Patyriminis bibliodramos užsiėmimas „Kelkis ir eik!“, dėstyt. Inga Motuzaitė, šeštadienis, kovo 23 d., 10–17 val., LKMA Aula. Mokestis už registraciją 30 eurų. Registracijos anketa čia.

Jie ir kiti. Geri ir blogi? Biblinio midrašo pamokos šiandienai, dėstyt. dr. Ingrida Gudauskienė, balandžio 13 d., šeštadienis, 10–17 val., LKMA Aula. Mokestis už registraciją 30 eurų. Registracijos anketa čia.

Nematomas Vilnius. Dvasiniai, simboliniai, atminties miestovaizdžiai, dėstyt. dr. Mantas Adomėnas, kovo 2 d., šeštadienis, 11–15 val., dvi paskaitos LKMA Auloje. Mokestis už registraciją 30 eurų. Registracijos anketa čia.

Dvasinės pratybos „Eik į savo kambarėlį“grupę palydi Audronė Tylaitė ir Jurgita Maciulevičienė, pirmadieniais, nuo spalio 9 d. iki kitų metų gegužės, 18.00 val., LKMA Mažojoje auditorijoje. Registracija į dvasines pratybas pasibaigusi.

Nuotolinės paskaitos

Šv. Raštas. Jėzaus charakteris ir mokinys su charakteriu, dėstyt. ses. Linda Ceple, ketvirtadieniais, vasario 29 d. – kovo 21 d., 18.30, keturios nuotolinės paskaitos prisijungiant per Zoom. Mokestis už registraciją 30 eurų. Registracijos anketa čia.

Keturi (paprasti) žingsniai meilės link, dėstyt. ses. Linda Ceple, ketvirtadieniais, balandžio 425 d., 18.30, keturios nuotolinės paskaitos prisijungiant per Zoom. Mokestis už registraciją 30 eurų. Registracijos anketa čia.

Šv. Petro bazilika Romoje. Istorija ir menas, dėstyt. dr. Sigita Maslauskaitė-Mažylienė, kovo 16 d., šeštadienis, 11–16 val., trys paskaitos nuotoliniu būdu prisijungiant per Zoom programą. Mokestis už registraciją 30 eurų. Registracijos anketa čia.

 * * *

Svarbu:

Mokestis taikomas už vieno žmogaus registraciją į vieną kursą. Jei norite registruotis į keletą kursų, registracijos mokestis mokamas už kiekvieną atskirai.

Registracijos mokestis negrąžinamas.

Kursų įrašai klausytojams nesiunčiami. 

Registracijos patvirtinimą gausite per penkias darbo dienas nuo anketos užpildymo ir registracijos mokesčio pervedimo. Detalesnė informacija apie prisijungimą į nuotolinius kursus bus suteikta į juos užsiregistravusiems klausytojams.

Nuotolinės paskaitos vyksta per nuotolinio mokymo platformą Zoom, visi kiti užsiėmimai vyks Lietuvių katalikų mokslo akademijoje, Pilies g. 8, Vilnius.

Kilus problemų dėl registracijos prašome skambinti kursų koordinatorei Rimai tel. +370 68 339 868.

 * * *

Iškilus klausimams rašykite el. paštu akademija@lkma.lt arba skambinkite tel. 8 683 39 868.

aukštyn