LKMA logoLKMA

Šv. Raštas. Jėzaus charakteris ir mokinys su charakteriu

Ketvirtadieniais, vasario 29 d. – kovo 21 d., 18.30, keturios nuotolinės paskaitos prisijungiant per Zoom.

Dėstyt. ses. Linda Ceple

Registracijos anketa čia. Mokestis už registraciją 30 eurų.

Šiame keturių susitikimų kurse artimiau susipažinsime su vienu iškiliausių ir nuolankiausių Jėzaus mokinių – šv. Pauliumi iš Tarso. Kartu skaitysime jo Pirmąjį laišką korintiečiams, siekdami giliau suvokti, kokį Paulius pažino Jėzų ir kaip tarnavo jam ir jo žmonėms su visom savo charakterio ypatybėm. Ugdysime savyje troškimą, kad ir mes kiekvienas su savo skirtingais charakteriais, sugebėjimais, sveikatos būklėmis ir t. t. atiduotume savo širdis ir gyvenimus Jėzui ir jo tarnystei.

Linda Ceple – Eucharistinio Jėzaus kongregacijos sesuo iš Latvijos. Baigė pastoracinės teologijos studijas Kaune bei studijavo dvasinę teologiją Romoje. Seminarų bei rekolekcijų vedėja.

Registracija į kursą privaloma. Registracija priimama tik užpildžius anketą ir sumokėjus registracijos mokestį (mokestis registruojantis į šį kursą 30 eurų, jį galima pervesti į Mažosios akademijos atsiskaitomąją sąskaitą (SEB, LT08 7044 0600 0795 4439, banko kodas: 70440, paskirties laukelyje nurodyti kurso pavadinimą ir besiregistruojančio žmogaus vardą ir pavardę, kurį nurodote ir anketoje; išsisaugoję pavedimo kopiją prisekite ją anketoje) arba galima registruotis LKMA susimokant grynaisiais. Daugiau apie registraciją, registracijos mokestį ir registracijos anketą žr. skyrelyje Registracija.

Papildoma informacija: Sėkmingai kursą išklausiusiems klausytojams jų pageidavimu gali būti išduotas kurso baigimo pažymėjimas (apie pageidavimą gauti kursų išklausymo pažymėjimą reikėtų pranešti kursų koordinatorei iki pasibaigiant kursui).

aukštyn